MAXIREN 1800 IMCU - хімозин для виробництва сиру
100% хімозин, виділений з молочних дріжджів
Kluyveromyces lactis. Застосовується в молочній промисловості для
згортання молока при виробництві всіх видів сирів, в тому числі, з
тривалим терміном дозрівання.
Форма: гранульований порошок.
Активність: 1800 IMCU/г.
Витрати: 0,7-1 г на 100 л молока.
Основні характеристики: абсолютна цілісність ферментного комплексу, однорідність, розчинність, тривале зберігання без додавання консервантів.
Метод внесення: Необхідна
кількість вносимого ферменту залежить від якості молока, технологічного
процесу (рН, температури, часу згортання) в середньому 0,7 - 1 грам на
100 л суміші. Зважте необхідну кількість порошку, розчиніть в 10 кратній
кількості холодної води, обережно перемішайте (вода повинна бути не
хлорована). Негайно вилити розчин в ванну з молоком і добре перемішайте.
Умови зберігання: Оптимальна
температура зберігання від +4 °С до + 8 °С. Максимальна втрата згортання
активності при цій температурі менше 5% на рік. Гарантований термін
зберігання 2 роки.