FROMASE 2200 TL - протеаза для виробництва сиру
Протеаза - коагулянт, виділений з відібраного штаму Rhizomucor miehei. Фермент застосовується в молочній промисловості для згортання молока при виробництві розсольних і твердих сирів, в тому числі, з тривалим терміном дозрівання.
Форма: Гранульований порошок.
Активність: 2200 IMCU/г.
Витрати: 0,9-1,1 г на 100 л молока
Метод внесення: Необхідна кількість вносимого ферменту залежить від якості молока, технологічного процесу (рН, температури, часу згортання) в середньому 0,9 - 1,1 грам на 100 л суміші. Зважте необхідну кількість порошку, розчиніть в 10 кратній кількості холодної води, обережно перемішайте (вода повинна бути не хлорована). Негайно вилити розчин в ванну з молоком і добре перемішайте.
Умови зберігання: Оптимальна температура зберігання від +4 °С до + 8 °С. Максимальна втрата згортання активності при цій температурі менше 5% на рік. Гарантований термін зберігання 2 роки.