Мезофільні культури

Мезофільні заквасочні культури

предназначены для производства широкого спектра ферментированных продуктов: сметаны, творога, кефирных напитков. Комбинации гомоферментативных и гетероферментативных штаммов расширяют спектр возможного применения заквасок.


    - Концентрация мезофильных заквасочных культур не менее 1010 КОЕ/г

    - Для каждой культуры всегда в наличие линейка ротаций

    - Упаковка: 3х-слойный пакет (полиэтилен, алюминий, полиэстер)

    - Продукты не содержат в своем составе ГМО (генетически модифицированных организмов)

    - Производитель: IGEA (Италия)


Ассортимент мезофильных заквасок серии MESтм

MES CONTY, мезофильная гетероферментативная культура


Ротации:
1-2
 Состав:
Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis, Leuconostoc mesenteroides subsp. mesenteroides
Применение:
Творог
Сыры мягкие

MES LCL, мезофильная гомоферментативная культура


Ротации:
1-2-3
 Состав:
Lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp cremoris
Применение:
Сметана
Творог

MES LD,  мезофильная гомоферментативная культура


Ротации:
1-2-3
 Состав:
Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis
Применение:
Сметана
Творог

MES AROMA,  мезофильная гетероферментативная культура


Ротации:
1-2
 Состав:
SLactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis, Leuconostoc mesenteroides subsp. mesenteroides
Применение:
Творог
Сыры мягкие

MES LDM,  мезофильная гетероферментативная культура


Ротации:
1-2  Состав:
Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp cremoris, Lactococcus lactis subsp.
lactis biovar diacetylactis, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Leuconostoc mesenteroides subsp. mesenteroides Применение:
Творог
Сыры мягкие




Високоякісні мезофільні заквасувальні культури

Вони є мікроорганізмами, які процвітають при помірних температурах, зазвичай в діапазоні від 20 до 30 градусів Цельсія. Ці культури широко використовуються у виробництві багатьох молочних продуктів завдяки своїй здатності забезпечувати характерний смак, аромат та текстуру. Якісна мезофільна закваска, представлена у нас, зроблена у повній відповідності до всіх сучасних вимог відомим італійським брендом. Можна розраховувати не лише на гідну якість, а й наявність лінійки ротацій.

Варіанти використання

У нагоді мезофільна культура може в різноманітних ситуаціях, серед яких можна відзначити кілька таких:

  • Закваски даного типу активно застосовуються у виробництві різних видів сиру, серед яких, наприклад, бри, гауда, камамбер та багатьох інших. Вони допомагають формувати бажану текстуру, а також надавати сиру характерного смаку і аромату.
  • Багато мезофільних закваски також використовуються при виробництві йогурту та кефіру для ферментації молочного цукру та утворення кисломолочної консистенції та смаку.
  • Застосовуються вони для ферментації молочних продуктів, таких як молоко, для покращення їхньої харчової цінності та терміну придатності.
  • Вони також знаходять застосування у виробництві сметани та ряжанки для надання цим продуктам характерного кисломолочного смаку та аромату.

Переваги застосування

Якщо купити такі закваски від перевіреного бренду у нас, можна сміливо розраховувати на здобуття цілого комплексу різноманітних переваг:

  • Мезофільні заквасувальні культури сприяють формуванню бажаних смакових, ароматичних та текстурних характеристик молочних продуктів.
  • Вони мають гарну здатність адаптуватися до різних умов виробництва та забезпечувати стабільну якість продукції.
  • Зазвичай вони містять корисні мікроорганізми, які можуть підвищити харчову цінність продуктів та сприяти здоров'ю кишківника.
  • Використання мезофільних заквасок може бути економічно ефективним завдяки їхній здатності працювати за помірних температур, що знижує енерговитрати на виробництво.

При цьому їхня ціна може бути цілком доступною, що стає важливою додатковою перевагою.

Чому варто замовити у нас?

В даний час Україна пропонує безліч різноманітних варіантів для придбання таких заквасок. Є непогані вітчизняні виробники, але багато хто віддає перевагу італійському бренду, який у цій сфері заслужив на особливу репутацію. Ми пропонуємо саме його продукцію, яка відповідає ключовим стандартам та має значну кількість переваг.

Вони є важливим компонентом у виробництві багатьох молочних продуктів. Їх застосування забезпечує не лише характерний смак, аромат та текстуру продукції, а й сприяє покращенню її харчової цінності та економічної ефективності виробництва. Важливо вибирати відповідні мезофільні заквасувальні культури в залежності від типу та якості бажаного продукту, щоб досягти оптимальних результатів виробництва. Ми доставимо їх до Києва інші міста.

 

У даній категорії немає товарів.

Заказать
звонок