ТЕЛЯЧА ЛІПАЗА для виробництва сиру

ТЕЛЯЧА ЛІПАЗА для виробництва сиру
Виробник CLERICI

Виробник: Виробник CLERICI

Теляча ліпаза - це ліполітичний фермент, який виділяється з під'язикової залози у телят. Ці специфічні ферменти модифікують молочні жири, виділяючи жирні кислоти як короткого, так і довголанцюгового зв'язку. Телячі ліпази створюють тонкий, м'який смак, з ароматом вершкового масла з відтінком легкої пряності.
Переваги використання ліпаз:
- збагачення аромату;
- кращий аромат (більш стійкий і характерний);
- скорочення часу дозрівання.
Ліпази італійського виробництва "Clerici" не містять панкреатичних або мікробних ліпаз. Це натуральний продукт без відбілювання, консервантів, ароматизаторів або інших добавок. Основна відмінність від панкреатичних і мікробних ліпаз полягає в тому, що вони переважно вивільняють жирні кислоти з довгим ланцюгом, які відповідають за незвичайні аромати.
Колір: світло-бежевий порошок. Допускається зміна кольору.
Середня концентрація ферменту становить від 7 до 15 г на 100 л молока в залежності від бажаного результату. Кількість, яку потрібно використовувати, залежить також від вмісту жиру в молоці, температури згортання, рН молока і температури сиру в пресах. Перед використанням розчиніть ліпази у великій кількості холодної води і додайте їх в молоко перед стартовими культурами (заквасками) і сичужним ферментом.
Тривале зберігання: зберігайте запечатану оригінальну упаковку при температурі - 18 °C.

Написати відгук

Заказать
звонок