Rounded Rectangle 1instagram
Корзина (0)
В корзине пусто!
DSM
Сухий хімозин "Maxiren" для виробництва сиру
100% хімозин, виділений з молочних дріжджів Kluyveromyces lactis. Застосовується в молочній промисловості для згортання молока при виробництві всіх видів сирів, в тому числі, з тривалим терміном дозрівання.
Форма: гранульований порошок.
Активність: 1800 IMCU/г.
Витрати: 0,7-1 г на 100 л молока.
Основні характеристики: абсолютна цілісність ферментного комплексу, однорідність, розчинність, тривале зберігання без додавання консервантів.
Метод внесення: Необхідна кількість вносимого ферменту залежить від якості молока, технологічного процесу (рН, температури, часу згортання) в середньому 0,7 - 1 грам на 100 л суміші. Зважте необхідну кількість порошку, розчиніть в 10 кратній кількості холодної води, обережно перемішайте (вода повинна бути не хлорована). Негайно вилити розчин в ванну з молоком і добре перемішайте.
Умови зберігання: Оптимальна температура зберігання від +4 °С до + 8 °С. Максимальна втрата згортання активності при цій температурі менше 5% на рік. Гарантований термін зберігання 2 роки.