Rounded Rectangle 1instagram
Корзина (0)
В корзине пусто!

Прилад для контролю КМАФАМ в сирому м'ясі

Чому в м'ясі містяться антибіотики?

Антибіотики дійсно дуже широко застосовують при вирощуванні будь-якої худоби та птиці - приблизно половину антибіотиків, вироблених в світі, використовують в сільському господарстві. Причому основну частину з них призначають для прискорення росту тварин і запобігання хворобам, а не для їх лікування.

Антибіотики широко застосовуються в тваринництві з наступних причин:

·         Погані умови проживання. Санітарні норми на багатьох господарствах не дотримуються, через що тварини можуть бути схильні до небезпечних інфекцій. Для профілактики захворювань виробники використовують антибактеріальні речовини, які вводяться в корм і залишаються в м'ясі тварин.

·         Стимуляція росту. Хімічні речовини покращують імунітет тварини, за рахунок чого процес вирощування відбувається швидше, а період відгодівлі значно скорочується.

·         Підвищення засвоюваності кормів. Щоб корм насичував тварину, його змішують із спеціальними речовинами.

·         Збільшення терміну придатності. М'ясо після антибіотиків виглядає свіжим. Їх додають в готові до продажу продукти для того, щоб мікроорганізми припинили своє розмноження, і товар не псувався.

Сьогодні найбіль дієвими методами перевірки продукціі на вищеописані речовини є тестові набори для перевірки м'яса на антибіотики, які можна купити в нашому інтернет-магазині.

 

Небезпека для здоров'я від антибіотиків в м'ясі

Антибіотики, що потрапляють в людський організм разом з продуктами харчування, несуть здоров'ю відчутної шкоди, що проявляється наступним чином:

·         Імунітет знижується. Людина звикає до штучних стимуляторів і їй поступово потрібні все більш дієві засоби. Схильність сезонних захворювань (грипу, ангіні, бронхіту, звичайній застуді) - частий наслідок надмірного захоплення антибіотиками. Особливу небезпеку вони становлять для дитячих незміцнілих організмів.

·         Виникає алергічна реакція. Не кожен організм здатний впоратися з величезною кількістю хімічних речовин. Набряки, почервоніння, подразнення на шкірі - поширені природні наслідки.

·         Виникають розлади травлення. Мікрофлора кишечника порушується, печінка перевантажується, що призводить до розвитку серйозних захворювань, наприклад, дисбактеріозу.

Щоб запобігти цього, необхідно купити експрес-тест для виявлення залишків антибіотиків у м'ясі та використовувати його для перевірки продукції. Це дозволить бути впевненим у вживанні якісного м'яса без деструктивних речовин. 

 

Купити тест для перевірки м'яса на антибіотики по доступній ціні

Антибіотики досить часто використовуються на фермах, де вирощуются домашні тварини для подальшого продажу на м'ясокомбінати. Як показує практика, на фермах тварини отримують антибіотики не тільки для того, щоб лікувати інфекції, але також і для профілактики і поліпшення росту. М'ясо тварини, яка брала антибіотики, реалізується на продаж з залишками препаратів, а це може бути небезпечним для здоров'я. Благо, сьогодні можна купити тест для перевірки м'яса на антибіотики та вирішити цю проблему раз і назавжди.

З портативними вимірювальними приладоми якість м'яса можна перевірити на місці за лічені секунди. Тест на антибіотики в м'ясі купити рекомендується всім - від забійних підприємств і м'ясопереробних підприємств до продавців, інспекторів і лабораторій і, що більш важливо, споживачів.

Тест на антибіотики в м'ясі ціни в нашому інтернет-магазині є досить демократичними. Якщо клієнти бажають проконсультуватися, їм слід звертатися до наших грамотних менеджерів, які розкажуть про роботу тестів та їх основні характеристики. Звертайтеся, чекаємо ваших дзвінків!