Rounded Rectangle 1instagram
Корзина (0)
В корзине пусто!
CLERICI
Натуральний сичужний фермент "RENNET" 50/50
Натуральний сичужний RENNET LIQUID 50/50- 92% хімозину і 8% пепсину. Це 100% натуральний рідкий сичужний фермент, який застосовується в молочній промисловості для згортання молока при виробництві всіх видів сирів. Він екстрагований з четвертої частини шлунків молодих телят і гарантовано не містить мікробіальних коагулянтів, свинного пепсину і DNA рекомбінованого химозина. Рекомендується для виробництва преміум сирів з тривалим терміном дозрівання.
Основні характеристики: абсолютна цілісність ферментного комплексу, однорідність, розчинність, тривале зберігання без додаваня консервантів.
Форма: світло-коричнева рідина.
Активність: 205 IMCU/г.
Витрати: 8,6-10,5 мл на 100 л молока.
Метод внесення: необхідна кількість ферменту залежить від якості молока, технологічного процесу (рН, температури, часу згортання), в середньому 86-105 мл/т суміші. Відміряйте необхідну кількість сичужного ферменту і вилийте в ванну з молоком, добре перемішайте.
Умови зберігання: оптимальна температура зберігання від +4 °С до + 8 °С. Максимальна втрата активності при цій температурі менше 1% на рік.
Гарантійний термін зберігання: 9 місяців.