+38 (044) 583 03 18
Замовити зворотній дзвінок
Категорії товарів
МІКРОБІОЛОГІЧНИЙ КОНТРОЛЬ
– Люмінометри
– Контроль бактеріального забруднення (АТФ)
– Мікробіологічні експрес-тести
– Контроль алергенів
– Контроль термічної обробки
– Супутні товари
КОНТРОЛЬ АНТИБІОТИКІВ
– Тести на залишкові антибіотики в молоці
– Експрес-контроль якості води
МОНІТОРИНГ СТЕРИЛІЗАЦІЇ
– Парова стерилізація
– Стерилізація оксидом етилену
– Стерилізація парами пероксиду водню
– Сухожарова стерилізація
ФЕРМЕНТИ ДЛЯ СИРУ
– Мікробіальні
– Натуральні
– Ліпази
– Протипліснявий захист
ЗАКВАСОЧНІ КУЛЬТУРИ
– Термофільні культури
– Мезофільні культури
– Комбіновані культури
– Кефірні закваски
– Йогуртові закваски
– Пробіотичні культури
ВЕТЕРЕНАРНИЙ КОНТРОЛЬ
ГАЛУЗІ ВИКОРИСТАННЯ
– HORECA
– Вода та напої
– Молоко і молочні продукти
– М’ясо, риба та напівфабрикати
– Фармацевтична промисловість, медицина
– Фрукти, овочі та зелень
– Хлібобулочні та кондитерські вироби
– Яйця та яєчні продукти
0
0 грн
Ваш кошик порожній!
Пошук
Menu
Мова
RU
UA
Особистий кабінет
Авторизація / Реєстрація
Закладки (0)
ГАЛУЗІ ВИКОРИСТАННЯ
Яйця та яєчні продукти
Яйця та яєчні продукти
Сортувати
За замовчуванням
Назва (А - Я)
Назва (Я - А)
Ціна (низька > висока)
Ціна (висока > низька)
Рейтинг (починаючи з високого)
Рейтинг (починаючи з низького)
Модель (А - Я)
Модель (Я - А)
15
25
50
75
100
Показати
15
СИСТЕМА ЯКОСТІ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕКОЮ ХАРЧОВИХ ПРОДКТІВ (HACCP)
0 грн
В наличии
НАССР или Система качества управления безопасностью пищевых продуктов — это прежде всего предупреж..
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
×
×
×
E-Mail
Phone
Optional
Press Checkout to send your order details and we will call you shortly
Застосувати
Продовжити покупки
Заказать
звонок